7. kesäkuuta 2012

48. Lopputekstit




Aikuinen mies kirjoittelemassa nussimisistaan nettiin. Ihme touhua. Löytyy lapsia, vaimo, auto, tyttöystävä ja vene. No ei sentään. Seilaaminen on aivan dorkaa touhua. Ihan oikeesti, miten helvetissä aika riittää syväanalyysiin, joka on itse asiassa pelkkää hännän nostamista - ja mikä siihen on syynä? Mahtaako piankin olla kirjoitellut jo potkut töistä. Varmaan. Sen verran on tätä pillupäivitystä tipahdellut. Vai osuuko anonyymi ensimmäistä kertaa nimettömänä ja kaikki onkin työmarkkinatuen mahdollistaman päätoimisen runkkaamisen oheistuotteena syntynyttä roskaa.




Omien ajatusten purkaminen motiivina kuullostaa siltä, että kohta se ostaa vaniljalta tuoksuvaa suihkusaippuaa ja stringit itselleen. Mikä helvetin tarve näitä on jauhaa. Kuka tahansa pelle saa seksiä jos vähän viitsii - mitä siitä sen kummempia kirjoittelemaan. Rakkaus anonyymissa blogissa saa tarinan maistumaan iskelmäprinssiltä, itsestään huoltapitävältä omahyväiseltä kusipäältä ja kotimaiselta kevyeltä musiikilta.

Kommenteissa syitä, vastuuta, seurauksia ja helvetintulta on käsitelty ansiokkaasti. Sekä raamattuun, että omiin kokemuksiin perustuen. Kiitos jokaiselle. Päähenkilöiden repliikkien osalta kaurismäkeläinen kahden aikuisen ja useamman vastaanottovirkailijan taru herätti tunteita - ja jossain kohtaa ilmestyskirjan uinuvat liekit.



Aika tukkia suu ja tehdä jotain elämällään.



We wish you had a pleasant flight and hope to see you again,

 Minä ja Hän.















Tarina jatkuu osoitteessa http://elamani-nuuksionkoirana.blogspot.fi/



the end

11 kommenttia:

  1. Mitä sä säikähdit?

    VastaaPoista
  2. Ei rakastumisessa ole mitään hävettävää. Pettämisessä toki on. Musta on vähän noloa, että sä hehkutat ensin kuukausitolkulla rakkaudesta ja sitten halvennat koko tarinan käyttämällä ilmaisua "pillupäivitys". Kuin myös että herättelet epäilyksiä siitä onko koko tarina roskaa ja paskaa paremman ajan vietteen puutteessa? Just tällaset ihmiset,jotka parilla sanalla tuhoaa kaiken sen vähänkin kauniin, mitä tässäkin tarinassa oli, saa mulle nousemaan kyrvän otsaan. Olitpa sä sitten feikki tai et:) The end.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lue rivien välit ja anna sen otsassa uljaana sojottavan kyrvän notkistua.

      Poista
  3. Toivotan sinulle hyvää jatkoa ja selkoa elämääsi. Ratkaisuja joilla on merkitystä niin sinulle, perheellesi kuin Hänelle ja hänen perheelleen. Olemme ihmisinä arvokkaita jokainen, eikä oma etu saa liata lähimpien elämää.
    Kirjoitustapasi on todella taidokasta ja nautittavaa luettavaa. Et myöskään päästä lukijaasi helpolla, koska todellakin on luettava myös ne rivivälit. Kiitos siitä!

    Minä olen yksi niistä omaa elämääni esimerkkinä käyttänyt "arvostelija". Omassa elämässäni alan pienin horjuvin askelin luottamaan että elämä kantaa. Että selviän tästä. Että olen tällaisena arvokas, rakastettava ja kaunis! Ihan sellainen kuin minun kuuluukin olla.
    Hyvää kesää sinulle!

    VastaaPoista
  4. "Rakkaus on kuin löysä paska, sitä ei voi estää tulemasta." Noin niinkuin syvällisesti sanoen.
    Eniten mietityttää, että olisiko teistä muuhun kuin salasuhteeseen? Sinusta uudeksi aikuiseksi Hänen kolmen lapsensa arkeen? Olisiko Hän valmis? Arkeakin pitäisi päästä kokeilemaan, ennenkuin tekee tyhmiä päätöksiä tulevaisuuden suhteen. Vaatteiden osto yhdessä ei ihan vielä riitä testiksi.
    Huuma ja kiihko laantuvat aikanaan, jääkö jäljelle muita rakennusaineita?
    Mikä tahansa ratkaisunne tuleekin olemaan, toivon sen olevan sellainen, jonka kanssa voitte elää onnellisina.
    Kieltämättä olisi kiva kuulla, mitä teille jatkossa tapahtuu.
    Ehkä kysynkin sitä sinulta suoraan................

    VastaaPoista
  5. Älä mene. En ole kommentoinut aiemmin, enkä aio arvostelemaan ryhtyä nytkäään. Olen petetty, mutta en jätetty. Suhteemme on nyt läheisempi ja rakastuimme toisiimme uudestaan, kun oli pakko toisensa kohdata ja asiat selvittää. Olen onnellinen, että molempien rohkeus riitti rehellisyyteen.

    Kuitenkin meidänkin tarinnallamme olisi voinut olla toisenkinlainen loppu - ja voi vielä ollakin. Kiinnostus erilaisiin risteyskohtiin jäi ja tarinana sellaisesta olen blogiasi kiinnostuneena seurannut. Sinulla selkeästi toimii muukin kuin muna joten toivoisin, että jatkat kirjoittamista.

    VastaaPoista
  6. Tähänkö se nyt sitten loppui ? Sinä ja Hän, teidän upea tarina. Olin varma, että teistä tulisi jotain suurempaa... Sinusta olisi tullut Hänen viimeinen romanttinen rakkaus. Please, älä mene vielä...

    VastaaPoista
  7. Ei ei ei. Parasta sosiaalipornoa ikinä ja riittävän mininutkainen ikkunalasi viihdyttävään tirkkstelyyn. Haalentaa kaikki muut maailman blogit valollaan.

    En lopeta lukemsta. Koskaan.

    VastaaPoista
  8. No voi pahus. Juuri kun löysin blogisi, niin menet ja lopetat. Toivon Teille- kaikille osapuolille- onnellista loppua, olipa se sitten mikä tahansa. Rakkaus on rohkeille. -BTDT-

    VastaaPoista
  9. Damn. Juuri kun totesin, että olet viihdyttävä kirjoittaja. Kaikkea hyvää :)

    VastaaPoista