3. toukokuuta 2012

37. Faija skitsoo taas


Tiedän yhtä paljon kaikesta kuin Anssi Kela, joka ei omien sanojensa mukaan tiennyt paskaakaan jeesustellessaan - oliko se luokkakavereista vai millan boheemiudesta. En olisi uskonut, että intohimo kasvaa aikuisessa suhteessa tällä tavoin. Toki tiesin, että tämä on kestävämpi ilmiö kuin Macarena. Koen langenneeni vastustamattomasti avioliittoni ulkopuoliseen Naiseen - tulisemmin kuin vaikkapa Ilkka Kanerva. Olen vitun rakastunut.
 
En usko, että Hänen Tampionsakaan pystyy nimeämään kymmentä Hänen kiistämätöntä puutettaan. Hänessä ei ole vielä ilmennyt yhtään ärsyttävää piirrettä, vaikka olemme viettäneet aikaa keskenämme enemmän kuin työpaikoilla. Olemme muutaman kerran sanailleet, mutta selvittäneet ristiriidat kuten aikuiset, tekstiviestitse. Ja nahistelu on kummunnut pelkästään mustasukkaisuudesta toisen kotielämää kohtaan, kuten varmaan kaikissa salasuhteissa luonnollista on.

Suhteeni materiaan on mutkaton. Sormukset ovat sormuksia. Yllättävän viehättävä sointi syntyy kun yhtyessäni häneen riisun hänet metallista. Hän on vaimo ja äiti - joskus toiste. Nyt Hän on yksin minun. Hän ei reagoi ilmeellään mitenkään sormustensa perään. Maailmani pimenee kun suljen silmäni ja suutelen Häntä, velvoitteista alastonta naistani.

Hän ei riisu sormuksia luimistellakseen vaan omistautuakseen. En minäkään. En ole tuntenut huonoa omaatuntoa tästä suhteesta kertaakaan. Kannan hampaanjälkiä merkkinä Hänen rakkaudestaan. Kosketusarkuus kielii kihlautumisesta. Kylmä metalli ei kuvaisi lainkaan sitä mitä meidän välillämme on.

7 kommenttia:

  1. Jätä piinaamasi perhe rauhaan ja keskity omaasi. Kuvottavaa kun jaksat kirjata ylös tälläistä paskaa.

    Vaikutat harvinaisen ylimieliseltä kusipäältä. Ota pääsi pois perseestäsi ja mietipä hetki.

    VastaaPoista
  2. ihan sellaista mietin että jaksaisitko rakastaa Häntä yhtä paljon ja kenties lopun elämääsi jos eroaisit vaimostasi? tarkoitan siis että sinusta ja Hänestä tulisi ihan oikea pari päivänvaloon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella meidät iltasaduiksi toisillemme vaikkei ole edes ilta.


      Pieni sydän jaksaa rakastaa.

      Poista
  3. Yleensä se on mimmi jolla karkaa tunteet peliin vaikka muuta olisi sovittukin ja pieni "viaton sivuhyppely" muuttuu tunteiden vuoristoradaksi ja siitä alkaa sitten ongelmat.Totta hemmetissä se sun mimmi tuntuu virheettömältä kun et näe sitä kuin vaaka-asennossa ja kauheassa kiimassa mutta takaan ja lupaan että kyllä sekin saa vielä jonain päivänä "päänsärkyä" ...
    Eli nyt nautit siitä mitä sinulle on annettu sillä Väliaikaista Kaikki On Vain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen näkemys ja asiallinen näkökulma. En ole käyttänyt aikaani Hänen tunteidensa analysointiin tässä blogissa, sillä tämä on minun monologini. Ehkei rakkaus tässä olekaan yhtä yksipuolinen kuin puheenvuoroni. Enkä muuten ole koskaan ollut suhteessa, jossa päänsärky olisi kroonista.

      Kiitos palautteestasi.

      Poista
  4. Nautin lukea tekstejäsi, sillä olet selkeästi fiksu tyyppi, joka jäsentää ajatuksensa hyvin. Kiinnostaisi tietää, miten ikäeronne suhteessanne näyttäytyy? Onko sen merkitys vaihdellut tai muuttunut suhteen aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikäero ei oikeastaan ole muuta kuin osa komeaa slogania blogin ingressissä.

      Olemme molemmat aikuisia. En määrittele itseäni sen enempää kuin Häntäkään vilkaisemalla syntymävuotta passista.

      Poista