16. toukokuuta 2012

42. Väistä luotia oikealta



Heimoneuvostoon ja häätöuhan alle joutuu se, joka on tuijottanut seinää, jolla ei ole sisustustauluja, joita tuijottaa.

Tilanteeni kotona ei ole tulenarka, mutta koen olevani herkeämättömän tarkkailun kohteena. Avioliitostani ei tule Lahden hiihdon maailmanmestaruuskilpailujen toisintoa jos saan kiemurteluni kuriin. Nyt saippuaa suuhun ja vain puhtaita valkoisia valheita.



Näykin Häntä. Puremisesta on tullut yksi seksimme kauniista eläimellisyyden ilmentymistä. Annan hampaideni rakastaa Hänen reisiensä sisäpintaa antaessani Hänelle suuseksiä. Hampaiden upottominen Hänen lihaansa kiihottaa kovasti meitä molempia. Puren häntä. Hän katsoo silmiini. Varovasti ettei jää jälkiä. Nuolen. Puren. Autossa. Ihmisten edessä. Koska vaaraan tottuu, olemme paikassa, jossa kukaan ei osaa olettaa tälläistä tapahtuvan. Edessämme on tulevaisuus, takana ihmetellään auton hytkymistä. Jos joku kuvaa meidät varttiin, niin kusessa ollaan.


Olen hoitanut kotiaskareita, mutten liian tunnollisesti. Tämä vitun puuhailu alkaa käydä jo hermoille. Olen ollut niin helvetin läsnä, että kaipaan jo itsekin rauhaa itseltäni tästä läsnäolostani. Hanki tajunnan räjäyttävä salasuhde ja opettele remontoimaan. Kaikella on hintansa.

-Jukka Haapalainen, mitä sanot, vakuuttiko nuuksionkoiran rumba?





1 kommentti:

  1. Luin. Jäin koukkuun, tässä on monta kutkuttavaa elementtiä. Kiinnostavaa lukea jatkossa, että kuinka tilanteet kehittyy.

    VastaaPoista