28. maaliskuuta 2012

15. Muutama asia maailmasta

Muutamassa kuukaudessa ehtii tapahtua paljon. Perheen isukista kasvaa patologinen valehtelija ja addiktiotaan piilotteleva pahan pappi. Olen suhtautunut pettämiseen suvaitsevasti, tai ilman kiihkeyttä äänessäni ennen tätä suhdettakin - enkä yksinomaan suojellakseni itseäni. Asiat ovat monimutkaisia eikä muiden kivittäminen tunnu  mielekkäältä.

Olen pitänyt mulkun ja kivesten vuoropuheluna väitettä kahden eri ihmisen samanaikaisesta rakastamisesta. Yleensä tämä tarina on tullut vastaan annassa, eevassa tai iltalehden ilonassa jonkun laulajan keikkailua käsittelevässä artikkelissa. Minä en laula tai keikkaile, mutta silti minulla on kaksi naista.

Yhtä kysymystä on kysytty minulta muutamaan otteeseen, lähinnä mailitse, tämän blogin innoittamana. Onko tämä reaalimaailmaa vai fiktiota. Tässä blogissa kerrotut asiat ovat tapahtuneet, eivät kuitenkaan välttämättä tässä järjestyksessä kuin olen kirjannut ylös.

Olen pyrkinyt kirjoittamaan paljastamatta mitään kenenkään henkilöllisyyteen viittaavaa. Minulla ei ole aikomustakaan mokata tätä suhdetta herättämällä salasuhteen ulkopuolisissa epäilyjä. En aio luopua hänestä.

Motiivini kirjoittaa tästä asiasta on omien ajatusteni jäsentäminen, sillä en luonnollisesti voi tai tahdokaan jakaa ajatuksiani salasuhteestani kuplamme ulkopuolelle omalla nimelläni, äänelläni tai kasvoillani.


Kirjoittelen tätä kotonani tuntien pienoista jännitystä - Noin tunnin päästä haen hänet. Menemme luontoretkelle ja tyydytän hänet suullani. Hänellä on mukana pyyhe, toivottavasti energisoivaa vichyä ja äärimmäisen kuuma jalkoväli.

6 kommenttia:

  1. alkaako omatunto soimaamaan? selittelyn makua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, omatunto ei soi. On hullua oikeastaan että näin on. Kun päätään tarpeeksi kolauttaa tulee sokeaksi sovinnaisuudelle. Merkityksettömät panot synnyttävät omantunnon-kysymyksiä - tämä suhde on kaukana jonkun baariruusun tai kampaajan kanssa kutemisesta.

      Olen, elän ja hengitän itsekkyyttäni, enkä todellakaan ole lopettamassa.

      Poista
  2. miten edes ajauduit tuohon tilanteeseen, että petät vaimoasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suhde vaimooni on asia, jonka jätän tässä blogissa käsittelemättä ja taustaani avaavan huomion asteelle; hän on olemassa.

      Poista
  3. no ei tässä ole mitään järkeä, jos ei tiedä syytä sun pellemäiselle käytökselle. ihan kuin sulla olisi joku varhainen keski-iän kriisi meneillään. muista että karma is a bitch.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä oliko tarkoituskaan, mutta palautteestasi ei nyt jäänyt oikein mitään käteen.

      Nöyrä kiitos panoksestasi ja hyvää kevättä!

      Poista