29. maaliskuuta 2012

16. Kurtisaani

Vaiheikkaiden keskusteluiden jälkeen päädymme leikkimään prostituoitua ja asiakasta. Hänen vaatekaappinsa tuntuu loputtomalta kun kyse on seksikkäistä hepenistä - joita railakkaasti yhdistellen hänestä saa aikaan vaikkapa huoran. Vaikka hänen tapauksessaan huora on varsin käsitteellinen asia. Hän on tyylikkyyden symboli ja kyllin itsevarma leikkimään suttuista huoraa - keskinäisen kokeilun ja leikkimisen nimissä. En osaa sanoa, millainen hän on kotona seksuaalisesti, mutta minut hän inspiroi tainnoksiin. Too much and never enough - lienee hormonitoimintamme kiteytys. Naiskokemuksistani hän on selkeästi itsevarmimmasta, rohkeimmasta ja uskaliaammasta päästä.

Olemme leikkisä pari. Hassuttelemme ja vitsailemme paljon. Hän kutiaa ja käyn lähellä hänen sietokykynsä rajaa. Kuti kuti kuti. Hän saa vaikka iskeä hampaani sisään, sillä minä en usko varoitusta. Hän on hurmaava avuttomana. Hän on hurmaava aina.

Hän noutaa huoneen avaimen tutuksi tulleesta respasta. Odotan autossa, kuten toinen meistä aina tekee, toisen noutaessa avaimen huoneeseen. Hän vinkkaa silmää kävellessään auton vierestä. Peli on alkanut ja odotan kiltisti, kuten limaisen turskan kuuluukin, että huorani on valmis.

Kääntyilen tuskaisesti autossa. Katselen puhelintani. Soi nyt. Pian tuttu nimi vilkkuu näytöllä. Hän on valmis. Kävelen ulko-oville, joille hän on tullut minua vastaan. Hän näyttää tuhmalta tytöltä nahkatakissaan. Mustat sukat ja pitsiset sukansuut vilkkuvat takin alta ja hymyilen hänelle hänen kysyessään, että olenko minä seuraava.

Hän on minun huorani. Saamme oven kiinni ja käyn häneen kiinni. Tämä tuntuu erilaiselta - tai sitten minä eläydyn. Hän tarttuu vyöhöni suudellessamme himokkaasti. Avaan hänen takkinsa - alta löytyy sukkanauhavyö. Hänen pystyt rintansa ovat paljaat. Kaadan hänet sängylle, imaisen nänniä ja tunkeudun hänen sisäänsä. Olen joka kerta aivan kuumana hänen kanssaan - nyt olen kiertoilma-versio normaalista 500-asteisesta pitsauunista.

Naimme melko väkivaltaisesti ja luomastamme tarinasta huolimatta välillämme on lämpö ja luottamus, jollaista tämä tunkkainen hotelli ei varmasti ole kokenut aikoihin. Tosin taisimme kylläkin vierailla täällä viimeksi vajaa viikko sitten. Olemme säännöllisiä - ja helvetin rakastuneita. Tämä alkaa olla todella vakavaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti