17. maaliskuuta 2012

4. Tapaaminen



Sähköpostikeskustelumme on muuttunut lähes päätoimiseksi. Luojan kiitos olen panostanut ennen marraskuuta työhöni - jopa niin paljon, että pieni huolimattomuus tai laiskuus tekee minusta työnantajani silmissä inhimillisen. Ainakin toivon niin.  Tietenkään en jätä työyhteisöäni täysin huomiotani vaille, vaan viljelen sarkastisia huomioita tavanomaiseen tapaan. Olen  henkisesti poissa ja joskus avainketju kolmikymppisen miehen farkuissa livahtaa ohitseni ilman ansaitsemaansa huomiota. Vetoan väsymykseen, joka on syntynyt suorittamisesta ja yhteisen edun eteen väsymättömästä taistelusta. Tosiasiassa olen rakastunut hotmailissa roikkumiseen.

Olemme  vaihtaneet kuvia - hän on kaunis, joskin iloisen ilmeen ja dynaamisen otoksen perusteella on mahdotonta sanoa mitään vedenpitävää. Hän on vaalea ja iloinen. Perseestä en tiedä vielä. Jossain tilapäisessä hurmoksessa annoin puhelinnumeroni. Ei toivottua vastausta - Hän pihtaa omaansa. Suhteemme ensimmäinen kriisi? Hän ei luota minuun.

Sovimme treffit huoltoasemalle. Jännittävää nähdä. Hän kysyi sukkahousuista - minkä väriset tahtoisin hänen pukevan. Mistä minä tietäisin? Vastaan mustat.

Saan tuntomerkit - pieni auto, punainen. Olen hyvissä ajoin paikalla. Autosta pomppaa tyylikkäästi pukeutunut Nainen. Hän katsoo haastavasti suoraan silmiin. En käännä katsettani pois. "Ihastu muhun", viestin sarveiskalvoillani ja toivon, että tämä Nainen osaa lukea. Hän ei paljasta ilmeellä tai kehollaan mielipidettään minusta. Vedä henkeä, poika.

Hyppäämme molemmat piiloon maailmalta autooni ja starttaamme ajelulle. Ajelen rauhassa keskittyen kakkoskuskiin - muille tienkäyttäjille kulkumme näyttää varmaan kutakuinkin samalta kuin kotimaisten auto-ohjelmien koeajot. Ne joissa seniori-ikäiset liikenteen tapa-kouluttajat ihastelevat fiat stilon takatiloja ja soveltuvuutta perhekäyttöön.

Keskustelemme odotuksistamme. Suhteista. Molemmat tahdomme älykästä seksiä. Kummallista, ettei 12-vuoden ikäeromme näy lainkaan. Ei fyysisesti eikä henkisesti. Hän on kaunis ja seksikäs - ei ikäisekseeen vaan yleensä. Pidän hänen äänestään. Se on itsevarma, mutta viaton. Hän flirttailee - pidän hänen tavastaan avata silmänsä äärimmilleen - hyökkäävää, olematta agressiivista. Tämä Nainen selkeästi osaa. Harmin paikka, että hänen täytyy lähteä takaisin töihin. Hän tulee eteeni ja elämä on kauniita ja rohkeita - suutelemme ensimmäisen kerran. En tiedä Ridgestä tai saippuaoopperoista, mutta minua alkaa panettaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti