16. maaliskuuta 2012

2. Marraskuu - Hän.



Vitut miljoonasateesta - suomalaisen miehen mielenmaiseman kuvaus löytyy televisiosta. Tai löytyisi jos Huuma olisi palannut tauolta. Positiivisuus on parasta, sillä työpaikan muumia, maskuliinisuuden ikonia ja taukotilan hilseilevää dinosaurusta vituttaa se hoikka iloinen runkkari.  Lore. Tämä työyhteisöä väsymättä latistava ylimielinen vanha mulkku rehvastelee, ettei ole koskaan vaihtanut vaippoja, vaikka pesueeseen kuuluu kolme, nyt jo aikuista, tytärtä. Tämän seniilin harmistus on aina tervetullut asia. Tuskin on käynyt vieraissakaan, vaikka lärvistä päätellen rohkaisua on otettu joka ilta.

Oma monologini parisuhteiden vaikeudesta ei käsittele laiskuuttani vaipanvaihdossa - joskaan se ei ole Levottomat-elokuvaakaan - enkä minä todella ole ensihoitaja. Suomi24.fi. Profiilin luominen on onneksi helppoa ja vaivatonta.





Pituus
177 cm - selkä suoraksi.
Silmien väri
Ruskea
Hiukset
Ruskea
Ruumiinrakenne
Normaali
Tupakointi
Ei
Lapset
Lapset asuvat kanssani
Siviilisääty
Avioliitossa
Koulutus
Ammattikorkeakoulu
Syntyperä
Suomalainen
Horoskooppimerkki
neitsyt-  taktinen ja merkityksetön valhe 
Maakunta
Uusimaa


Hau, Kuti kuti - ja muita erottuvia huudahduksia
Anna uroksesi lainata sinua minulle. Kirjastokortiton rosmo ei lupia kysele, mutta osaa arvostaa rotunaista, jonka kanssa naapurit haukutaan vasta suihkussa. Ei elämää kannata tuhlata lässyttämiseen - tanssitaan vasta kun musiikki lakkaa.

Että naista kaikkeen kivaan, tartu hetkeen - mutta vasta matkalla kotiin - ny tehrään tuhmia, eiks ni. 


Harrastukset
Runous ja romanttiset komediat - vares elokuvat ja juhaveijonen - hrrrrr veijonen... Ei tuota voi jättää, tai kohta tässä ajellaan kontulaan naimaan.

Asiat, jotka saavat minut syttymään
Riisuminen - jumalauta, ei näillä itsestäänselvyyksillä saa kuin satiaisia. Pakko panostaa ensivaikutelmaan ja ottaa rohkeasti itse kontaktia.




Ihannekumppani
Sukupuoli
Nainen


Pituus
150-170 cm
Paino
30-300 kg - vain syvällinen mies liioittelee ulkonäön vähäpätöisyyttä - kierran punkerot kaukaa ja sillä selvä. Seuraava kriteeri.






Ikä
35-50 - ei missään nimessä ikäistäni tai nuorempaa. Tämä Simba tahtoo leijonakuninkaan vaimoa.




Siviilisääty
Seurustelen,  Avoliitossa,  Avioliitossa,  Muu
Maakunta
Uusimaa













Selaan profiileita lävitse ja huomaan toistuvuutta. Pitäisikö sittenkin tsempata; ruinata kotoa vapaailta ja hyökätä Arcadiaan?

-Kappas, tuohon profiiliin en ole ennen eksynytkään. Vaalea ja hoikka - siniset silmät. Ei mainintaa perseestä. Harmi. Jollei tuo tahtoisi flirttailla kilpaa, saattaisin ehdotella jotain törkeää. Tuo tahtoo elokuvia, minä pillua.

Höpö höpö, se pelaa joka ei pelkää - viestiä menemään:

"Zorro tai huoltomies, päätä sinä, mutta anna mun ryövätä sohvalla makaavan miehen vaimo... Ole kuitenkin varovainen, sillä minun näppini ovat jo tulessa. Elä sinäkin vaarallisesti ja ota tämä varjoissa vaaniva talotaikuri osaksi tarinaasi.

-z"

Sit odotellaan.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti