17. maaliskuuta 2012

3. Lauantai-kisailua profiilimeressä, lihan maku suussa - tietenkin työnantajan kustannuksella.

Vastaus 1 - "Pilluahan sä täältä haet".

En pidä nopeista analyyseistä.

Vastaus 2 - "Mun suhde on vaan kuollu! Jollei olis lapsia niin meikä olis lähteny jo aikaa sitten. Kukaties, joku saa vielä jalat alta! SINÄ?!  :)))))))))))))))))".

En pidä liiasta rehellisyydestä.

Vastaus 3 - Se on Häneltä.

Aikuisen naisen varovaisen kiinnostunut, hivenen pidättyväinen vastaus - ja mikä parasta, täysin hymiöttömänä. Lupaavaa. Nelikymppinen vaalea pikku enkeli - akateeminen, kolme lasta, joista yksi on aviomies - kesämökki, aikakausilehden kestotilaus ja subjektiivisen mittaristoni mukaan lähes addiktioksi virinnut tanssiharrastus. Varmasti hyvä perse. Kielenhuolto kunnossa - käyttää eittämättä hammasharjaa, muotovaahtoa ja tuoksuu hyvältä. Varovaisen oloinen. Asia, joka herättää luottamusta, vaikka rehellisyys on käsitteenä monimutkainen kun on itselleen etsimässä sivusuhdetta. Juha Itkonen nousee esille jo toisen kerran viestien vaihtuessa. Kuka vittu on Juha Itkonen? Kuluneeseen huppariin pukeutuva pönttö, sanoo Google. Ja helvetti, vieläpä joku Apu-lehden entinen toimituspäällikkö.

Suomi24 on viestiominaisuuksiltaan puutteellinen. Ainoa pikantti yksityiskohta mieleeni on nimimerkin viereinen symboli - ja erityisesti sen punainen väri - se kertoo, että Hänkin on online. Korkea aika ottaa hyppytuntemattomaan ja vaihtaa sähköpostiosoitteita. Siististi anonyymeilla osoitteilla kuitenkin pelataan  -varma on varmaa - ja mistä sitä tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti