12. huhtikuuta 2012

23. Terveiset kuusta

Aamupäivä alkaa iloisissa merkeissä. Marketin parkkipaikalta shoppaan mukaani Hänet.  Jatkamme yhdellä kyydillä eteenpäin. Juoksujalkaa respaan ja sitten kohti suitea. Puristelen hänen pakaroitaan nostaen hameen helmaa jo ennen huoneen oven aukeamista. Emme malta taaskaan lämmitellä vaan yhdymme heti kuin kaksi finnitöntä teiniä.

Hän on pukeutunut sukkanauhoihin, sukkiin ja rusettipikkuhousuihin, joita en kieltämättä kiireeltäni noteeraa. Hänen lycralla verhoillut jalkansa näyttävät upeilta, mutta rusettien avaamiseen ei tosimies tuhlaa aikaa. Pöksyt lattialle. Nussimme varioiden rytmiä, asentoja; suuta, kättä, peppua - olemme värisevä kasa nussivaa lihaa.

Tiesin, että tulen olemaan tavanomaista kuumempana. Syytän siitä rutiinieni tahatonta muutosta: en runkannut eilen suihkussa, vaikka tarkoitus oli. Ehkä olen ylilatautunut - ja hänen jalkovälinsä sijaiskärsijä.

Valumme hikeä ja eritteitä ensimmäisen kierroksen jälkeen. Toinen erä alkaa kuten meillä on tapana - pyytämättä ja yllättäen, yhdestä suudelmasta - nollasta sataan sekunnissa. Seksi hänen kanssaan on helppoa. Hän on upeaa sänkyseuraa. Hän näyttäytyy samanaikaisesti seksuaalisen itsevarmuuden ilmentymänä, sensuellin seksikkyyden papittarena ja helvetin pantavana naaraana.

Voipuneina jatkamme makailua. Pitäisi nousta töihin. Katson puhelimella sähköpostini ja arki lyö lujaa. En muista koska viimeksi ajatus työstä olisi tuntunut näin vastenmieliseltä. Annan luvan itselleni skipata loppupäivän ja sanon sen ääneen. Hän päättää tehdä samoin. Yllätyn. Hän on pedantti luonne ja spontaani töihin valehtelu saa minut innostumaan todenteolla. Viihdyn hänen seurassaan. Joka kerta paremmin. 

En ole koskaan kestänyt kolmea kertaa putkeen. Etsin turtalla kalullani tuulen suojaa ja sellainen löytyykin. Hivuttaudun hänen sisäänsä. Havahdun tajunnan rajamailta orgasmiini, joka ei ole tilavuudeltaan kovin runsas, mutta jotain kuitenkin saan niistettyä häneen. Kolmas kerta sanoi toden - ensimmäistä kertaa ikinä.

Sänky ja siinä makaava pari on törkyinen. Hän ei tunnu salasuhteelta. Hän tuntuu tyttöystävältä. Sitten syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti