27. huhtikuuta 2012

34. Valmis maailmaan

Vaikenemme molemmilla kotimaisilla tästä kaikesta, vaikka keskenämme pidämmekin ääntä. Seksimme on erittäin verbaalista. Se puhuu, jonka suu ei ole täynnä sukupuolielimiä. Olen löytänyt hänen kanssaan sanoista uuden tavan kasvattaa kiihtymystä matkalla kohti järisyttävää orgasmia.

Emme edelleenkään osaa nauttia seksikkäistä vaatteista tai kynttilän valosta kaiken kiireen keskellä. Kiire ei pilaa meidän tapauksessa nykyhetkestä nauttimista: kärsimätön ei saa koskaan liian paljon liian nopeasti. Aistillisuuden - mitä? - minkä vitun aistillisuuden? Kuullostan aivan Sami Syköltä. Nyt katkesi ajatus. Olin kai sanomassa, että sanoilla kompensoimme toisillemme rikkomani stringit. Minua varten puetut, kiihkoni silpomat. Hellittelemme ja piiskaamme - sanoilla.

Pidän siitä kun hän lauetessaan maalaa maiseman verbaalisesti. Lauserakenne on simppeli, mutta se kuuluu asiaan. Käytävältä kuuluu ääniä - hotellin siivouspartio kiertää luovutettuja huoneita, meidän päivävuorolaisten touhutessa. Kuiskaan häntä huutamaan lauetessaan. Hän on heti mukana.

Hän huohottaa, uikuttaa ja voihkii nimeäni estottomasti. Kovaääninen kiltti tyttöni. Käytävän hiljenemisestä päätellen meidät on kuultu. En osaa sanoa, että miksi nimeni kaikuminen noilla käytävillä viehättää minua suuresti.

Pidän Hänen äänestään. Etunimeni kuullostaa miehekkäältä hänen suustaan pulputen. Vaikken olekaan suorasukaisen maskuliininen Toni, Ahmed tai Eino. Tai Pertti! Pertti aiheuttaisi tosin työssäni ongelmia, vaikeuttaisi jonkun r-vikaisen elämää. Se ei olisi hyväksi bisnekselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti