26. huhtikuuta 2012

33. Kuinka todellisuutta torjutaan?

Hän laittoi minulle tekstiviestin, jossa Hän listasi ystävättärelleen sanomatta jääneet kuulumisensa. "...bf, joka hakee mut töistä ja antaa yksipuolista suuseksiä väh kerran viikossa... ". Minusta Hän on vaatimaton. Olen nuollut Häntä tällä viikolla eilistä lukuunottamatta joka päivä - poikkeama sääntöön sattui kun emme löytäneet rauhaisaa soppea järkevien kulkuyhteyksien varrelta.

On hauskaa, että anonyymiin sähköpostilaatikkooni tippuu edelleen yhteydenottoja, vaikka osoitteeni on ollut poissa profiilini tiedoista jo jonkin aikaa. Blogi kirvoittaa tunteita. Taidan jättää vielä toistaiseksi dymotetun "ei mainoksia tai ilmaisjakelua"-tarran liimaamatta, sillä osa palautteesta on hauskaa ja helppolukuista. Miehet kyselevät kristiinaa, naiset toivottelevat lämmintä kevättä. Omaa vaimoa on tästä blogista turha hakea. Paitsi sen Tampion. Yhteydenottojen sävy on selkeästi sukupuolisidonnainen. Mies voi parhaimmillaan korkeintaan suvaita omahyväisen blogimuotoisen ekskursioni; haluni paljastaa suhteeni Häneen. Naiset esittävät ennemmin huomioita itsestään - suhteessa Häneen.

Anonyymiyden mahdollistama vihainen vagina puuttuu yhteydenottaneiden naisten joukosta ja kieltämättä naisellinen raivo olisi mukava tuntea nahoissaan. On Eve Enslerin onni olla nainen, sillä sähköpostiini kajahtava tekstimuotoinen miehinen agressio petturiveljeä kohtaan on yllätyksetöntä. Tukahdutettu raivo näkyy hymiöissä. Eivätkö ne ikinä opi kirjoittamaan yhdyssanoja erikseen?

Nuolin Häntä aamunkajossa tänään ja ajellessamme parkkiin mainitsin mieleeni heränneistä spekulaatioista, joita suhteemme saattaisi muissa herättää. Perustin arvioni tietenkin täällä saamaani palautteeseen, vaikken sitä Hänelle kertonutkaan. Ajatus työstää tätä tarkemmin taisi lähteä laukkaamaan kun Hänen sihteerinsä näki meidät suutelemassa.

Liikuntakeskuksen parkkipaikalla on vilskettä torstaisena aamuna yllättävän paljon. Liian hyväntuuliset ilmeet herättävät automaatti-epäilijässä epäluuloa. Jos tärkeintä ei olekaan liikunta, vaan suihku poikien kanssa pelin jälkeen. Täytynee varata valepuvuksi vastaisen varalle jotain kivaa peakperformancelta.

WC-käynnin ohessa varmistin peilistä huulteni siisteyden Hänen jäljiltään ja tein huomion: en ole käynyt aikoihin parturissa. Täytyy korjata erhe, sillä kollegani upea naisystävä saattaa pian pitää omaa miestään firman komeimpana ilmestyksenä. En aio antaa tasoitusta lainkaan. Sitä kohoava itsetunto antaisi kiusallisesti myös kisaillessamme tulevaisuuden työpaikoista. Pari suortuvaa kampaamon lattialle ja olen taas kaunein.

1 kommentti:

  1. Hauskoja pohdintoja, hyvät lähtökohdat tarinalle ja osaat kirjoittaa. Olen suunnilleen "hänenkaltaisensa" nainen tai ainakin luulen olevani.

    Ole kiltti ja jaksa jatkaa. Tahdon kuulla kuinka tässä vielä käy. Kirjoituksesi piristää päivää ja olet(te) blogeinesi osa arkeani.

    En kysy, että onko tämä totta. Tahdon uskoa, että on. Hyvää kevättä ja lämmintä kesää nuuksionkoira!

    VastaaPoista